Serviceinfo - Køreprøvebooking

Sidst opdateret 17/11/2022
Her kan du finde serviceinfo vedr. frigivelse af prøver i www.koreprovebooking.dk

Frigivelse af prøver i forbindelse med jul og nytår

Fra og med uge 49 frigiver vi prøver til afholdelse i januar.
I forbindelse med Færdselsstyrelsens lukning mellem jul og nytår frigives der ikke prøver i uge 52. Prøverne i uge 4 frigives således i uge 1 på deres normale frigivelsestidspunkter.
Færdselsstyrelsen ønsker alle en god jul, samt godt nytår.
Se frigivelsestidspunkter

 

Prøvekapaciteten i ugerne 45-51

I en målrettet indsats for at nedbringe ventetiden på køreprøver i Østdanmark, har Færdselsstyrelsen flyttet prøvekapacitet fra vest til øst i ugerne 45-51.
Flytningen af prøvekapacitet betyder, at ventetiden på køreprøver i Vestdanmark og Fyn vil stige hen imod årsskiftet. 
I begyndelsen af det nye år vil ventetiden falde igen, idet de prøvesagkyndige, som har været udlånt, vender tilbage til vest. 
Derudover er 19 kommende prøvesagkyndige, som lige nu er under uddannelse, forventeligt klar til at køre prøver fra uge 51. De vil i høj grad bidrage til at gøre ventetiden kort og ens i hele landet.

Frigivelse af prøver rykkes til torsdag den 17. november 2022

Grundet en større opdatering af Køreprøvebooking i morgen, onsdag den 16. november 2022, i tidsrummet kl. 20:00-22:00, rykker Færdselsstyrelsen frigivelser for Fyn, Nordjylland, Kronjylland, Vestjylland, Østjylland og Syd- og Sønderjylland. 

Prøver frigives torsdag aften, den 17. november 2022, på samme frigivelsestidspunkter. Klokkeslet for de 6 teams kan ses her. 
KOMBIT, som ejer Køreprøvebooking, skriver: Onsdag den 16. november lægges release 3.9 på Køreprøvebooking. Det betyder blandt andet at sitet vil være utilgængeligt i tidsrummet 20.00-22.00.  

 

Kvalitetssikring i Jylland, Fyn og København

Fra uge 36 og året ud skal alle sagkyndige kvalitetssikres, derfor kan der forekomme 2 sagkyndige til praktiske prøver.