Resultat: 77

Udgivet

28/06/2023

Nyhed

Den grønlandske Naalakkersuisoq var med Færdselsstyrelsens inspektører på arbejde

Erik Jensen, der er Naalakkersuisoq for Boliger og Infrastruktur i Grønland, var tirsdag den 27. juli på vejsidesyn og på besøg i en synsvirksomhed med Færdselsstyrelsen.
Læs mere

Udgivet

03/04/2023

Nyhed

Plume chasing-teknologi på Færdselsstyrelsens tilsynsbiler skal være med til at sikre fair konkurrence og renere luft til danskerne

Danmark er det første land i EU, der bruger såkaldt plume chasing-teknologi til at måle tunge køretøjers NOx-udledning, mens de kører på vejene.
Læs mere

Udgivet

14/02/2023

Pressemeddelelse

Færdselsstyrelsen stiller skarpt på teknisk kontrol og udenlandske chaufførers løn- og arbejdsvilkår

Mens mange danskere holder vinterferie og vender snuden mod enten varmere eller mere sneklædte himmelstrøg, har Færdselsstyrelsens bilsynsinspektører indstillet GPS’en til to adresser i og i nærheden af Aarhus.
Læs mere

Udgivet

08/02/2023

Nyhed

Sådan får du dit kæledyr med i bilen på sikker vis

Det er ved at være ferietid, og for mange betyder det, at deres firbenede venner skal med i bilen. Men for at alle – inklusive familiens kæledyr – kan komme sikkert frem til destinationen, er der her nogle gode råd og opmærksomhedspunkter.
Læs mere

Udgivet

07/02/2023

Nyhed

Vær opmærksom på ondsindede/falske SMS’er

Færdselsstyrelsen er blevet opmærksomme på falske SMS’er, der er i omløb. Afsenderne af SMS’en udgiver sig for at være Færdselsstyrelsen.
Læs mere