Nyhedsside

Resultat: 17

Udgivet

19/10/2021

Nyhed

Høring: Bekendtgørelsesudkast regulerer fritagelse for partikeludledningsafgift ved eftermontering af partikelfilter

Færdselsstyrelsen justerer bekendtgørelse om afgiftsfritagelse for partikeludledningsafgift i forbindelse med udarbejdelsen af bekendtgørelsen om visse eftermonterede partikelfiltre.
Læs mere

Udgivet

15/10/2021

Nyhed

Nye krav til lastbilers indretning og udstyr

Ny og revideret meddelelse om frontmonterede redskaber og udstyr på lastbiler beskriver bl.a. hvordan vogntogslængder ift. koblingslængder skal måles og manuel frakobling af nødbremsesystemet AEBS.
Læs mere

Udgivet

29/09/2021

Nyhed

Høring: Bekendtgørelsesudkastene regulerer forsikringsdækningsbeløb på færdselsområdet

For det kommende år skal tre nye bekendtgørelser regulere en række forsikringsdækningsbeløb i henhold til færdselsloven, færdselslov for Grønland samt afholdelse af motorløb på bane. Bekendtgørelserne forventes at træde i kraft den 1. januar 2022.
Læs mere

Udgivet

13/09/2021

Nyhed

Høring: Færdselsstyrelsen sender udkast til bekendtgørelse om eftermontering af visse partikelfiltre i høring

Som led i indførelse af miljøzoner med skærpede krav til dieselbiler, stiller Færdselsstyrelsen i bekendtgørelsesudkastet betingelser for godkendelse af de partikelfiltre, der kan eftermonteres på visse person- og varebiler.
Læs mere

Udgivet

10/09/2021

Nyhed

Mulighed for dispensation for længden af lastbiler med frontstøtteben

Færdselsstyrelsen har udstedt en ny meddelelse om køretøjers indretning og udstyr nr. 2030. Meddelelsen er revideret i forhold til frontmonteret redskab og udstyr på lastbil.
Læs mere

Udgivet

12/07/2021

Nyhed

Bliv sikker i trafikken med kæledyr i bilen

Færdselsstyrelsen har lavet en vejledning med gode råd til transport af kæledyr. Vejledningens fokus er på at øge sikkerheden for dig og dit kæledyr ved hård opbremsning eller kollision.
Læs mere