Presse

Henvendelser fra pressen skal rettes til Færdselsstyrelsens pressechef. Seneste pressemeddelelser følger herunder.

Resultat: 13

Udgivet

06/04/2022

Nyhed

Sådan går det med køreprøveafviklingen

Den 1. oktober 2021 overtog Færdselsstyrelsen køreprøveafviklingen og siden da er over 170.000 køreprøver blevet afviklet af styrelsens prøvesagkyndige.
Læs mere

Udgivet

09/03/2022

Nyhed

Rejseholdsforsøg er foreløbigt slut – Nu skal tiltaget evalueres

I løbet af februar har fynske og jyske prøvesagkyndige, været sendt afsted til København i form af rejsehold og de foreløbige resultater af forsøget viser, at ordningen har haft den ønskede virkning.
Læs mere

Udgivet

01/03/2022

Nyhed

Færdselsstyrelsen tilbagekalder uddannelsessteds tilladelse til at udbyde taxikvalifikationsuddannelsen

Færdselsstyrelsen tilbagekalder Midtjysk Erhvervskøreskole og Uddannelsescenters tilladelse til at udbyde taxikvalifikationsuddannelsen. Det sker som resultat af et tilsyn ved uddannelsesstedet.
Læs mere

Udgivet

24/02/2022

Nyhed

Fra mandag frigives der køreprøver på Fyn og Jylland hver dag

Færdselsstyrelsen lancerer nyt initiativ, der skal gøre det nemmere for kørelærere at få prøver og sikre, at Færdselsstyrelsen udnytter prøvekapaciteten bedst muligt.
Læs mere

Udgivet

02/02/2022

Nyhed

Første rejsehold er rejst ud

Fra starten af februar er et nyt tiltag fra Færdselsstyrelsen startet op, der skal bidrage til at øge udbuddet af prøver, særligt i Københavns området.
Læs mere

Udgivet

25/01/2022

Nyhed

Næste etape af vejpakken implementeres

I løbet af februar træder en række nye regler i kraft, når næste del af EU’s vejpakke bliver udrullet. De nye regler skal være med til at sikre ordnede forhold og vilkår i transportbranchen.
Læs mere

Udgivet

13/01/2022

Nyhed

Færdselsstyrelsen runder 100.000 gennemførte prøver

Den 6. oktober sidste år begyndte Færdselsstyrelsen afviklingen af teoriprøver og praktiske køreprøver og nu har styrelsens prøvesagkyndige gennemført prøve nummer 100.000.
Læs mere

Udgivet

29/11/2021

Nyhed

Nyt redskab til vejsidesyn er en stor succes

Færdselsstyrelsens inspektører har taget et nyt værktøj i brug, når der kontrolleres tunge køretøjer ved vejsidesyn. Og det har gjort det lettere, at finde de køretøjer, som ikke overholder lovens krav og kan udgøre en fare for færdselssikkerheden.
Læs mere

Udgivet

26/11/2021

Nyhed

Køreprøveafviklingen tilpasses – Større balance i prøveudbuddet og rejsehold på vej

Færdselsstyrelsen forsøger løbende at sikre, at de prøver der udbydes på en af styrelsens over 50 prøvesteder, matcher efterspørgslen i området.
Læs mere