Presse

Henvendelser fra pressen skal rettes til Færdselsstyrelsens pressechef. Seneste pressemeddelelser følger herunder.

Resultat: 12

Udgivet

26/11/2021

Nyhed

Alle køretøjer kan igen registreringssynes

Der er igen hjemmel til at syne alle køretøjer i synsbekendtgørelsen fra den 26. november. Dermed kan de køretøjer, der midlertidigt ikke har kunne blive synet, igen blive registreringssynet i en synshal.
Læs mere

Udgivet

15/11/2021

Pressemeddelelse

Visse registreringssyn er ugyldige

Registreringssyn foretaget på en række køretøjer siden 1. januar 2021 er ugyldige, da reglerne om synene ved en fejl er ophævet.
Læs mere

Udgivet

11/09/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen og politiet samarbejder tæt om afvikling af køreprøver

De første 14 uddannede prøvesagkyndige fra Færdselsstyrelsen vil de næste 3 uger afvikle køreprøver for politiet, inden Færdselsstyrelsen overtager ansvaret for området d. 1. oktober.
Læs mere

Udgivet

02/09/2021

Nyhed

Europa lærer af Færdselsstyrelsen

Tværministerielt samarbejde har sat Danmark i førerfeltet, når det kommer til metoder til at måle sundhedsskadelige gasser fra biler. Til temadag lærer resten af Europa om den danske kontrol med forurening.
Læs mere

Udgivet

01/09/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen øger indsatsen i jagt på forurening

Nyt udstyr kan måle forurening fra biler, mens de kører. Det implementeres nu i indsatsen mod tunge køretøjer, der forurener for meget.
Læs mere

Udgivet

22/06/2021

Nyhed

57 byer over hele landet: Her kan du gå til køreprøve fra 1. oktober

Antallet af steder, du kan gå til køreprøve til almindeligt kørekort, bliver fastholdt på samme niveau som hidtil, når Færdselsstyrelsen overtager prøveafviklingen fra Politiet.
Læs mere

Udgivet

07/05/2021

Nyhed

Vejsidesyn får farlige lastbiler af vejen – nu med blå blink

Transportministeren er i dag med Færdselsstyrelsen på vejsidesyn, hvor tunge køretøjer kontrolleres for sikkerhedskritiske- og miljømæssige fejl. Fra i dag har Færdselsstyrelsen fået nyt redskab til arbejdet, nemlig blå blink på styrelsens bil.
Læs mere

Udgivet

14/01/2021

Nyhed

International virksomhed skal opkræve 11 mio. kroner for Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen laver aftale med Euro Parking Collection plc om at opkræve ubetalte parkeringsafgifter fra internationale skyldnere.
Læs mere

Udgivet

16/12/2020

Nyhed

Kørekortområdet flytter til Færdselsstyrelsen

Færdelsstyrelsen overtager kørekortadministration, køreprøver og takografområdet fra politiet og tredobler antallet af medarbejdere.
Læs mere