Ansøg om Værkstedskort

Sidst opdateret 27/01/2020
Det autoriserede værksted, der skal servicere takografen, skal have værkstedskort, som udstedes til værkstedet og personificeres til den mekaniker, der skal udføre arbejdet, og som er uddannet hertil.

Her kan ansøges om værkstedskort 

Ansøgning om værkstedskort indleveres til Færdselsstyrelsen enten fysisk på en af vores tre ekspeditionskontorer eller digitalt på www.virk.dk.

Hvis du ønsker at ansøge om værkstedskort ved personlig fremmøde på et af Færdselsstyrelsens ekspeditionssteder er det vigtigt at du medbringer en udfyldt ansøgningsblanket, som du kan downloade nederst på siden.

 

Betaling af takografkort

Et takografkort (førerkort, virksomheds- eller værkstedskort) koster 525 kr. og betales ved bestillingen. Du kan anvende mobilepay på ekspeditionsstederne samt forskellige typer betalingskort, herunder Visa, Dankort og Mastercard.

Vi gør opmærksom på, at der IKKE kan betales kontant. 
Bestiller du kortet digitalt, kan du betale ved brug af betalingskort  - IKKE med mobilepay. 

Erstatningskort udstedes uden betaling, hvis det konstateres, at det uvirksomme kort ikke har synlige skader eller ikke er uvirksomt som følge af uhensigtsmæssig brug eller opbevaring.

Ansøgning

Ansøgning om værkstedskort (takografkort)

Du skal udfylde denne ansøgning, hvis du ønsker at ansøge om værkstedskort ved personlig fremmøde på et af Færdselsstyrelsens ekspeditionssteder.

Adresserne i de tre byer:

 • Færdselsstyrelsen Aalborg

  Sofievej 61

  9000 Aalborg

 • Færdselsstyrelsen Kolding

  Egtved Alle 6

  6000 Kolding

 • Færdselsstyrelsen København

  Amager Strandvej 390, Bygning A, 3. sal

  2770 Kastrup

Åbningstider:

Mandag til onsdag kl. 8.00-11.00 og 13.00-15.30
Torsdag kl. 9.00-11.00 og 13.00-17.00
Fredag kl. 8.00-12.00
Vejledning

Vejledning om digital ansøgning af værkstedskort

Den digitale selvbetjeningsløsning vedrører ansøgning om værkstedskort til brug for den digitale og intelligente takograf.