Nyhedsside

Resultat: 320

Udgivet

12/05/2022

Nyhed

Ny bekendtgørelse om godskørsel træder i kraft den 13. maj

Bekendtgørelsen udmønter reglerne om international varebilskørsel for fremmed regning, herunder kravet til transportlederens faglige kvalifikationer.
Læs mere

Udgivet

09/05/2022

Nyhed

Det skal være lettere at finde en ledig ladestander

Regeringen ønsker at tilgængeliggøre data fra den offentlige drivmiddelinfrastruktur og ladestandere. Et bedre overblik over ladestandere skal understøtte den grønne omstilling på vejene og gøre det lettere at være elbilsejer.
Læs mere

Udgivet

06/05/2022

Nyhed

Færdselsstyrelsen har opdateret "Vejledningen om syn af køretøjer"

I den opdaterede vejledning, er der bl.a. en ny vejledning vedrørende motorcykler indkaldt til syn hos en synsvirksomhed efter et vejsidesyn.
Læs mere

Udgivet

05/05/2022

Nyhed

De første 10-årige fællesskabstilladelser udløber i år

Transportvirksomheder, som udfører godskørsel for fremmed regning eller erhvervsmæssig personbefordring, skal være opmærksomme på, at de første 10-årige fællesskabstilladelser udløber i år.
Læs mere

Udgivet

04/05/2022

Nyhed

Vejledningsperiode for nye udstationeringsregler er ophørt

Den 2. februar trådte nye regler i kraft vedrørende udstationering indenfor vejtransport, grundet implementeringen af EU's vejpakke. Siden de nye regler trådte i kraft, har Færdselsstyrelsen haft en vejledningsperiode, der løb frem til den 30. april.
Læs mere

Udgivet

29/04/2022

Nyhed

Virksomheder kan nu søge om tilladelse til international godskørsel for fremmed regning i varebiler

Det er nu muligt for vognmænd, at søge tilladelse til at udføre international godskørsel for fremmed regning i varebiler. Kravet om tilladelser træder i kraft den 21. maj 2022.
Læs mere

Udgivet

27/04/2022

Nyhed

Bliv klogere på din bil

Færdselsstyrelsen har udarbejdet en ny funktion, der giver dig mulighed for at se og sammenligne person- og varebiler på udvalgte parametre.
Læs mere