Tilmeld nyhedsbrev

Sidst opdateret 26/03/2020
Få de seneste nyheder fra Færdselsstyrelsen på mail. Tilmeld dig én eller flere af nedenstående nyhedsgrupper for at få nyhederne direkte i din indbakke.

Færdselsstyrelsens nyhedsmail har skiftet design, og det er derfor ikke muligt at tilmelde sig automatisk. Er du interesseret i at få styrelsens nyhedsmails, skal du sende en e-mail til nedenstående maildresse omkring, hvilke nyheder du er interesseret i, samt hvilken e-mailadressen der skal registreres.

 

  • Køretøjers indretning og udstyr
  • Energieffektive køretøjer
  • Køre- og hviletid
  • Kørekort og kørelæreruddannelsen
  • Syn og godkendelser
  • Erhvervstransport

Styrelsens behandling af dine personoplysninger

Ved tilmelding til Færdselsstyrelsens nyhedsbrev accepterer du, at styrelsen løbende sender dig nyhedsbreve om de emner, du har tilmeldt dig. Samtidig accepterer du, at styrelsen registrerer og behandler dine oplysninger (din e-mailadresse) til brug for udsendelse af nyhedsbreve.

Din e-mailadresse anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding ved at sende en e-mail via nedenstående mailadresse. Styrelsen vil i den forbindelse slette dine oplysninger.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan styrelsen behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på nedenstående mailadresse.

Du kan læse om vores persondatasikkerhed, og hvordan vi behandler dine personlige oplysninger her.