Nyhedsside

Resultat: 361

Udgivet

30/03/2023

Nyhed

Opdateret vejledning om kontrol af arbejdstids-bestemmelserne

Færdselsstyrelsens har i samarbejde med Beskæftigelsesministeriet udarbejdet 4. udgave af Vejledning om kontrol af arbejdstidsbestemmelserne.
Læs mere

Udgivet

30/03/2023

Nyhed

Ændring af krav til offentligt tilgængelig infrastruktur for brændstoffer og alternative drivmidler

Færdselsstyrelsen udsteder bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om krav til offentligt tilgængelig infrastruktur for brændstoffer og alternative drivmidler m.v.
Læs mere

Udgivet

03/03/2023

Nyhed

Vejtransporttilladelser bliver fra i dag d. 1. marts 2023 synlig på Mit Virk

Færdselsstyrelsen har i samarbejde med Erhvervsstyrelsen udarbejdet en ny oversigt over virksomhedens vejtransporttilladelser på Virk.dk
Læs mere

Udgivet

28/02/2023

Nyhed

Motorcykelsæsonen er også sæson for vejsidesyn

Når du fra 1. marts igen kører ud på din motorcykel, kan du møde Færdselsstyrelsen til et vejsidesyn. Målet er at øge trafiksikkerheden.
Læs mere

Udgivet

22/02/2023

Nyhed

Nyt krav om fremvisning af dokumentation for chauffører, der under udførelsen af ikke-bilateral transport ønsker at gøre brug af undtagelsen om supplerende aktiviteter

Færdselsstyrelsen har udstedt bekendtgørelse om vilkår for udførelse af cabotagekørsel, den indledende eller afsluttende vejstrækning af kombineret transport og ikke-bilateral international transport
Læs mere

Udgivet

14/02/2023

Pressemeddelelse

Færdselsstyrelsen stiller skarpt på teknisk kontrol og udenlandske chaufførers løn- og arbejdsvilkår

Mens mange danskere holder vinterferie og vender snuden mod enten varmere eller mere sneklædte himmelstrøg, har Færdselsstyrelsens bilsynsinspektører indstillet GPS’en til to adresser i og i nærheden af Aarhus.
Læs mere

Udgivet

08/02/2023

Nyhed

Sådan får du dit kæledyr med i bilen på sikker vis

Det er ved at være ferietid, og for mange betyder det, at deres firbenede venner skal med i bilen. Men for at alle – inklusive familiens kæledyr – kan komme sikkert frem til destinationen, er der her nogle gode råd og opmærksomhedspunkter.
Læs mere

Udgivet

07/02/2023

Nyhed

Vær opmærksom på ondsindede/falske SMS’er

Færdselsstyrelsen er blevet opmærksomme på falske SMS’er, der er i omløb. Afsenderne af SMS’en udgiver sig for at være Færdselsstyrelsen.
Læs mere

Udgivet

02/02/2023

Nyhed

Opdatering af ”Vejledning om syn af køretøjer”

Færdselsstyrelsen opdaterer regler i ”Vejledning om syn af køretøjer”. Opdateringen udsendes i form Meddelelse om køretøjers indretning og udstyr nr. 2036.
Læs mere