Resultat: 15

Udgivet

09/05/2022

Nyhed

Det skal være lettere at finde en ledig ladestander

Regeringen ønsker at tilgængeliggøre data fra den offentlige drivmiddelinfrastruktur og ladestandere. Et bedre overblik over ladestandere skal understøtte den grønne omstilling på vejene og gøre det lettere at være elbilsejer.
Læs mere

Udgivet

28/02/2022

Nyhed

Få overblik over drivmidlers CO2-aftryk

Færdselsstyrelsen har i samarbejde med Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet samt Energisstyrelsen, gjort det lettere for bilister at orientere sig om forskellige drivmidlers CO2-aftryk.
Læs mere

Udgivet

14/02/2022

Nyhed

Ny analyse om data fra ladeinfrastrukturen i Danmark

Færdselsstyrelsen har bidraget til en ny analyse, som Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering i samarbejde med Kommunernes Landsforening har udarbejdet om databehovet fra ladestandere i hele Danmark.
Læs mere

Udgivet

05/01/2022

Nyhed

Ny bekendtgørelse om visse eftermonterede partikelfiltre samt fritagelse for partikeludledningsafgift

Færdselsstyrelsen udsteder en ny bekendtgørelse om visse eftermonterede partikelfiltre. Samtidig er der mulighed for afgiftsfritagelse for partikeludledningsafgift ved anvendelse af den nationale ordning.
Læs mere

Udgivet

21/09/2021

Nyhed

Opsætning af prissammenligningsskilte på offentligt tilgængelige ladestandere

Færdselsstyrelsen er blevet gjort opmærksom på, at størrelsen på prissammenligningsskiltene ikke passer med dimensioneringen af nogle ladestandere. Virksomheder, der oplever dette problem, bedes kontakte styrelsen.
Læs mere

Udgivet

26/07/2021

Nyhed

Vejledning til opsætning af prissammenligningsskilte på tankstationer og ladestandere er nu offentliggjort

Færdselsstyrelsen har offentliggjort en vejledning, i forbindelse med det nye krav til prissammenligningsskilte om fossile brændstoffer og alternative drivmidler, der skal opsættes på offentligt tilgængelige tankstationer og ladestandere.
Læs mere

Udgivet

11/06/2021

Nyhed

Ny brugerinformationsordning gør det muligt at sammenligne priser på brændstoffer og alternative drivmidler

Færdselsstyrelsen har udstedt en ny bekendtgørelse om brugerinformationsskilte, der skal opsættes på offentligt tilgængelig tankstationer og ladestandere.
Læs mere