Nyhedsliste

Resultat: 63

Udgivet

23/10/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen godkender lukket filter til eftermontering på varebiler under 3500 kg

På baggrund af den øgede interesse for eftermontering af filtre på varebiler har Færdselsstyrelsen godkendt et lukket partikelfilter, der i forvejen har en principgodkendelse til montering på varebiler.
Læs mere

Udgivet

20/10/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen opdaterer vejledning til bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport

Færdselsstyrelsen opdaterer vejledningens bilag 4 om minimumskrav til avanceret bus- og lastbilsimulator.
Læs mere

Udgivet

09/09/2020

Nyhed

Ny bekendtgørelse om udførelse af syn af erhvervskøretøjer ved vejsiden

Færdselsstyrelsen udsteder en ny bekendtgørelse om udførelse af syn af erhvervskøretøjer ved vejsiden. Bekendtgørelsen træder i kraft den 7. september 2020.
Læs mere

Udgivet

01/09/2020

Nyhed

Resultatet af ellevte lodtrækningsrunde er klar

Ellevte lodtrækning om tilladelser til erhvervsmæssig persontransport er gennemført. Der er trukket lod om 50 tilladelser til nulemissionsbiler og 75 almindelige tilladelser.
Læs mere

Udgivet

27/08/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen inviterer til dialog med overenskomstparterne på vejtransportområdet

Tæt dialog med overenskomstparterne er med til at sikre styrelsens forudsætninger for tilrettelæggelse og implementering af nye rammevilkår for løn og omkostningsniveau, der skal gælde for danske og udenlandske virksomheders kørsel på danske veje.
Læs mere

Udgivet

21/08/2020

Nyhed

Vejledning om chaufførers brug af ansigtsvisir og ansigtsmasker

I forbindelse med krav om brug af beskyttelse i kollektiv trafik, som træder i kraft den 22. august 2020, har Færdselsstyrelsen udarbejdet følgende vejledning.
Læs mere

Udgivet

31/07/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen opdaterer vejledning om miljøzonekontrol ved syn

Opdateringen betyder, at der nu er nye retningslinjer til miljøzonekontrollen, som skal udføres på dieseldrevne lastbiler, store personbiler samt varebiler, som skal anvendes til kørsel i miljøzoner.
Læs mere