Resultat: 33

Udgivet

03/12/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen udsteder tre nye bekendtgørelser om regulering af forsikringsdækningsbeløb

De tre bekendtgørelser regulerer en række forsikringsdækningsbeløb for 2022 i henhold til færdselsloven, den grønlandske færdselslov samt i henhold til bekendtgørelsen om afholdelse af motorløb på bane.
Læs mere

Udgivet

28/11/2021

Nyhed

Krav om coronapas for køreundervisning og køreprøver indføres mandag

Transportministeriet har udstedt en bekendtgørelse, som indfører krav for coronapas i forbindelse med køreundervisning og køreprøver. Kravet om coronapas gælder fra mandag den 29. november.
Læs mere

Udgivet

16/11/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen skifter platform og lancerer ny mailservice

Færdselsstyrelsen har taget en ny platform for udsendelse af nyhedsbreve i brug, og lancerer en notifikationsservice for kørelærere, der fremover kan abonnere på driftsinformation om køreprøveafviklingen.
Læs mere

Udgivet

29/10/2021

Nyhed

Høring: Regulering af markedsovervågning på færdselsområdet flyttes til Sikkerhedsstyrelsen

Som følge af et nyt lovforslag ophæver Færdselsstyrelsen bestemmelser om markedsovervågning på færdselsområdet i syv forskellige bekendtgørelser.
Læs mere

Udgivet

22/10/2021

Nyhed

Nyt på kørekortområdet - Stor frigivelse af teoriprøver

Færdselsstyrelsen planlægger en større frigivelse af teoriprøver i løbet af de næste 2-3 uger. Allerede i weekenden, den 23. og 24. oktober, bliver de første 7-8.000 prøver tilgængelige på koreprovebooking.dk
Læs mere

Udgivet

18/10/2021

Nyhed

Nyt på kørekortområdet - Opfordring til kørelærerne

Fra i dag opfordres kørelærerne til kun at booke prøver på koreprovebooking.dk i deres lokalområde, hvor kørelæreren har virksomhed, og hvor eleverne har haft deres praktiske træning.
Læs mere