Nyhedsliste

Resultat: 30

Udgivet

15/07/2020

Nyhed

Vejsidesynsbekendtgørelsen og anden bekendtgørelse sendes i høring

Færdselsstyrelsen har sendt udkast til vejsidesynsbekendtgørelsen og bekendtgørelse om ændring af synsbekendtgørelsen, samt cirkulære om ophævelse af cirkulære om gennemførelse af vejsidesyn i høring. Høringsfristen er den 17. august 2020.
Læs mere

Udgivet

19/06/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen opdaterer vejledning om registrering af partikelfiltre

Opdateringen betyder, at der nu er retningslinjer for blandt andet registrering af partikelfiltre på dieseldrevne lastbiler, stor personbil samt varebiler, som skal anvendes til kørsel i miljøzoner.
Læs mere

Udgivet

11/06/2020

Nyhed

Høring: Færdselsstyrelsen sender bekendtgørelse om overgangsregler for godkendelse af nye individuelle motorkøretøjer m.v. i høring

Færdselsstyrelsen har sendt udkast til bekendtgørelse om overgangsregler for godkendelse af nye individuelle motorkøretøjer m.v. i høring. Høringsfristen er den 10. juli 2020.
Læs mere

Udgivet

02/06/2020

Nyhed

Høring: Ændring af bekendtgørelse om godkendelse og syn af køretøjer

Færdselsstyrelsen har sendt udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om godkendelse og syn af køretøjer i offentlig høring. Høringsfristen er den 29. juni 2020.
Læs mere

Udgivet

15/05/2020

Nyhed

Færdselsstyrelsen forlænger perioden for suspendering af sanktioner på synsområdet

Frem til 12. juni udløser det ikke bødeforlæg eller inddragelse af nummerplader, hvis synsfrister for køretøjer bliver overskredet.
Læs mere