Resultat: 108

Udgivet

03/12/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen udsteder tre nye bekendtgørelser om regulering af forsikringsdækningsbeløb

De tre bekendtgørelser regulerer en række forsikringsdækningsbeløb for 2022 i henhold til færdselsloven, den grønlandske færdselslov samt i henhold til bekendtgørelsen om afholdelse af motorløb på bane.
Læs mere

Udgivet

28/11/2021

Nyhed

Krav om coronapas for køreundervisning og køreprøver indføres mandag

Transportministeriet har udstedt en bekendtgørelse, som indfører krav for coronapas i forbindelse med køreundervisning og køreprøver. Kravet om coronapas gælder fra mandag den 29. november.
Læs mere

Udgivet

25/11/2021

Nyhed

Ny praksis for dokumentation af egenkapital skal mindske sagbehandlingstiden

For at mindske sagsbehandlingstiden hos Færdselsstyrelsen vil ansøgninger på vejtransportområdet fremover først blive behandlet, når alle oplysninger– herunder dokumentation for egenkapital – er indsendt.
Læs mere

Udgivet

24/11/2021

Nyhed

Fristen for kontrollerende køreprøver udsættes

Færdselsstyrelsen giver en generel udsættelse af fristen for aflæggelse af kontrollerende køreprøver efter betinget frakendelse af førerretten, fordi der er ventetid på køreprøver.
Læs mere

Udgivet

17/11/2021

Nyhed

Høring: Ændringer i taxibekendtgørelsen

Færdselsstyrelsen har sendt et udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om taxikørsel i høring. Høringsfristen er den 3. december 2021.
Læs mere

Udgivet

16/11/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen skifter platform og lancerer ny mailservice

Færdselsstyrelsen har taget en ny platform for udsendelse af nyhedsbreve i brug, og lancerer en notifikationsservice for kørelærere, der fremover kan abonnere på driftsinformation om køreprøveafviklingen.
Læs mere

Udgivet

15/11/2021

Nyhed

Høring: Bekendtgørelse om udførelse af syn af motorcykler ved vejsiden

Færdselsstyrelsen sender udkast til bekendtgørelse om udførelse af syn af motorcykler ved vejsiden i høring. Høringsfristen er den 3. december 2021.
Læs mere