Nyhedsside

Resultat: 8

Udgivet

10/10/2022

Nyhed

En lille robot skal samle tyggegummi og cigaretskodder op i Aarhus

Færdselsstyrelsen har givet Aarhus Kommune tilladelse til at lade en selvkørende robot samle tyggegummi og cigaretskodder op på to arealer i kommunen.
Læs mere

Udgivet

26/09/2022

Nyhed

Høring over udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om krav til offentligt tilgængelig infrastruktur for brændstoffer og alternative drivmidler m.v.

Færdelsstyrelsen sender udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om krav til offentligt tilgængelig infrastruktur for brændstoffer og alternative drivmidler m.v. i offentlig høring.
Læs mere

Udgivet

09/05/2022

Nyhed

Det skal være lettere at finde en ledig ladestander

Regeringen ønsker at tilgængeliggøre data fra den offentlige drivmiddelinfrastruktur og ladestandere. Et bedre overblik over ladestandere skal understøtte den grønne omstilling på vejene og gøre det lettere at være elbilsejer.
Læs mere

Udgivet

28/02/2022

Nyhed

Få overblik over drivmidlers CO2-aftryk

Færdselsstyrelsen har i samarbejde med Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet samt Energisstyrelsen, gjort det lettere for bilister at orientere sig om forskellige drivmidlers CO2-aftryk.
Læs mere

Udgivet

14/02/2022

Nyhed

Ny analyse om data fra ladeinfrastrukturen i Danmark

Færdselsstyrelsen har bidraget til en ny analyse, som Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering i samarbejde med Kommunernes Landsforening har udarbejdet om databehovet fra ladestandere i hele Danmark.
Læs mere

Udgivet

05/01/2022

Nyhed

Ny bekendtgørelse om visse eftermonterede partikelfiltre samt fritagelse for partikeludledningsafgift

Færdselsstyrelsen udsteder en ny bekendtgørelse om visse eftermonterede partikelfiltre. Samtidig er der mulighed for afgiftsfritagelse for partikeludledningsafgift ved anvendelse af den nationale ordning.
Læs mere
Viser 8 af 8