Nyhedsside

Resultat: 131

Udgivet

12/05/2022

Nyhed

Ny bekendtgørelse om godskørsel træder i kraft den 13. maj

Bekendtgørelsen udmønter reglerne om international varebilskørsel for fremmed regning, herunder kravet til transportlederens faglige kvalifikationer.
Læs mere

Udgivet

05/05/2022

Nyhed

De første 10-årige fællesskabstilladelser udløber i år

Transportvirksomheder, som udfører godskørsel for fremmed regning eller erhvervsmæssig personbefordring, skal være opmærksomme på, at de første 10-årige fællesskabstilladelser udløber i år.
Læs mere

Udgivet

04/05/2022

Nyhed

Vejledningsperiode for nye udstationeringsregler er ophørt

Den 2. februar trådte nye regler i kraft vedrørende udstationering indenfor vejtransport, grundet implementeringen af EU's vejpakke. Siden de nye regler trådte i kraft, har Færdselsstyrelsen haft en vejledningsperiode, der løb frem til den 30. april.
Læs mere

Udgivet

29/04/2022

Nyhed

Virksomheder kan nu søge om tilladelse til international godskørsel for fremmed regning i varebiler

Det er nu muligt for vognmænd, at søge tilladelse til at udføre international godskørsel for fremmed regning i varebiler. Kravet om tilladelser træder i kraft den 21. maj 2022.
Læs mere

Udgivet

05/03/2022

Nyhed

Midlertidig undtagelse på køre- og hviletidsområdet i forbindelse med krisesituationen i Ukraine

Transportministeriet har bedt Færdselsstyrelsen om at indfører en række midlertidige undtagelser for køre- og hviletidsreglerne. Det sker for at sikre, at danske chauffører kan hjælpe med at levere nødhjælp til Ukraine.
Læs mere

Udgivet

18/02/2022

Nyhed

Udstedelse af ny gods- og buskørselsbekendtgørelse samt ændring af bekendtgørelse om visse former for kombineret godstransport

Færdselsstyrelsen udsteder nye bekendtgørelser om gods- og buskørsel. Samtidig er der ændringer til bekendtgørelse om visse former for kombineret godstransport. Ændringerne sker som led i gennemførelsen af EUs Vejpakke.
Læs mere