Nyhedsside

Resultat: 85

Udgivet

03/02/2021

Nyhed

Taxi-uddannelse: Færdselsstyrelsen finder og retter fejl i Multitest

Fejl i Multitest betyder, at der fra 1. januar 2018 til 28. januar 2021, er kursister som fejlagtigt har bestået den teoretiske prøve til taxi-kvalifikationsuddannelsen. Fejlen er ved at blive rettet og får ikke konsekvenser for omfattede chauffører.
Læs mere

Udgivet

29/01/2021

Nyhed

Ny bekendtgørelse om vilkår for udenlandske virksomheders udførsel af cabotagekørsel

Færdselsstyrelsen har sendt et udkast til bekendtgørelse om vilkår for udenlandske virksomheders udførsel af cabotagekørsel med gods, bus eller vejdelen af kombineret transport i høring.
Læs mere

Udgivet

14/01/2021

Nyhed

Pressemeddelelse: International virksomhed skal opkræve 11 mio. kroner for Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen laver aftale med Euro Parking Collection plc om at opkræve ubetalte parkeringsafgifter fra internationale skyldnere.
Læs mere

Udgivet

05/01/2021

Nyhed

Nye bekendtgørelser om godskørsel og om buskørsel

Bekendtgørelse om godskørsel og bekendtgørelse om buskørsel ændres i overensstemmelse med lovændringerne på området. De nye bekendtgørelser træder i kraft den 1. januar 2021.
Læs mere

Udgivet

05/01/2021

Nyhed

Nye regler om tekniske krav til aerodynamiske førerhuse og anordninger samt brug af anordningerne

De nye regler om krav til aerodynamiske førerhuse og anordninger samt brug af aerodynamiske anordninger skal sikre, at genstandene overholder EU-krav samt at brugen af anordningerne ikke er til unødig fare for chaufføren og andre trafikanter.
Læs mere

Udgivet

22/12/2020

Nyhed

Vigtig information om håndhævelsen af nye aflønningsregler

Når nye regler for aflønning af udstationerede chauffører træder i kraft den 1. januar 2021, har Færdselsstyrelsen aftalt med Rigspolitiet, at de i de første tre måneder vil forholde sig vejledende over for de virksomheder, der bliver kontrolleret.
Læs mere

Udgivet

17/12/2020

Nyhed

Fortolkningsbidrag til de nye regler på køre- og hviletidsområdet

Færdselsstyrelsen offentliggør fortolkningsbidrag til de nye regler på køre- og hviletidsområdet om førerens indkvartering og muligheden for at vende hjem.
Læs mere