Nyhedsside

Resultat: 6

Udgivet

17/12/2019

Nyhed

Færdselsstyrelsen får nye kontaktoplysninger

Den 1. januar 2020 bliver Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse. Det betyder, at styrelsen får nye bank-, CVR-, og EAN-oplysninger. Adressen for fysisk post til Færdselsstyrelsen og fysisk aflevering af taxiplader bliver også ændret.
Læs mere

Udgivet

28/11/2019

Nyhed

Nye bekendtgørelser regulerer beløb på færdselsområdet

Færdselsstyrelsen har udarbejdet fire nye bekendtgørelser, der fastsætter betalingsbeløb og forsikringsdækningsbeløb på færdselsområdet gældende for 2020.
Læs mere

Udgivet

13/09/2019

Nyhed

Færdselsstyrelsen bliver selvstændig styrelse

Det er nu besluttet, at Færdselsstyrelsen fra den 1. januar 2020 bliver en selvstændig styrelse under Transport- og Boligministeriet. Det betyder, at Færdselsstyrelsen herefter ikke længere er en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.
Læs mere

Udgivet

05/04/2019

Nyhed

Ændring af forsøgsordning for selvbalancerende køretøj og motoriseret skateboard og forsøgsordning for motoriseret løbehjul

Styrelsen har sendt udkast til ændring af to bekendtgørelser; ændring af bekendtgørelse om forsøgsordning for selvbalancerende køretøj og motoriseret skateboard samt ændring af bekendtgørelse om forsøgsordning for motoriseret løbehjul i høring.
Læs mere

Udgivet

02/01/2019

Nyhed

Ny metode til måling af bilers brændstofforbrug

Færdselsstyrelsen udsteder med virkning fra 1. januar 2019 to bekendtgørelser om henholdsvis energimærkning af nye person- og varebiler samt energi- og miljøkrav til taxier.
Læs mere
Viser 6 af 6