Nyhedsside

Resultat: 19

Udgivet

16/12/2021

Nyhed

Borgere fra Nordmakedonien kan nu ombytte deres kørekort uden krav om kontrollerende køreprøve

Borgere fra Nordmakedonien kan nu ansøge om at få ombyttet deres kørekort til et dansk kørekort til almindelig bil (kategori B) uden krav om, at ansøger skal bestå en kontrollerende køreprøve.
Læs mere

Udgivet

15/12/2021

Nyhed

Nye udstationeringsregler for visse former for kørsel i Danmark samt ændringer til bekendtgørelse om køre- og hviletidsbestemmelserne i vejtransport

Som led i implementering af Vejpakken har Færdselsstyrelsen udarbejdet en ny bekendtgørelse om vilkår for udenlandske virksomheders udstationering af førere i Danmark. Ligeledes indebærer Vejpakken ændringer af køre- og hviletidsbekendtgørelsen.
Læs mere

Udgivet

03/12/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen udsteder tre nye bekendtgørelser om regulering af forsikringsdækningsbeløb

De tre bekendtgørelser regulerer en række forsikringsdækningsbeløb for 2022 i henhold til færdselsloven, den grønlandske færdselslov samt i henhold til bekendtgørelsen om afholdelse af motorløb på bane.
Læs mere

Udgivet

28/11/2021

Nyhed

Krav om coronapas for køreundervisning og køreprøver indføres mandag

Transportministeriet har udstedt en bekendtgørelse, som indfører krav for coronapas i forbindelse med køreundervisning og køreprøver. Kravet om coronapas gælder fra mandag den 29. november.
Læs mere

Udgivet

16/11/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen skifter platform og lancerer ny mailservice

Færdselsstyrelsen har taget en ny platform for udsendelse af nyhedsbreve i brug, og lancerer en notifikationsservice for kørelærere, der fremover kan abonnere på driftsinformation om køreprøveafviklingen.
Læs mere

Udgivet

29/10/2021

Nyhed

Høring: Regulering af markedsovervågning på færdselsområdet flyttes til Sikkerhedsstyrelsen

Som følge af et nyt lovforslag ophæver Færdselsstyrelsen bestemmelser om markedsovervågning på færdselsområdet i syv forskellige bekendtgørelser.
Læs mere