Nyhedsside

Resultat: 11

Udgivet

03/02/2021

Nyhed

Ændret kørekortsbekendtgørelse skal hjælpe i kampen mod vanvidskørsel

Færdselsstyrelsen har netop sendt et udkast til en ændring af kørekortbekendtgørelsen i høring. Det sker på baggrund af den aftale regeringen indgik om en skærpet indsats mod vanvidskørsel med en bred kreds af Folketingets partier i 2020.
Læs mere

Udgivet

03/02/2021

Nyhed

Taxi-uddannelse: Færdselsstyrelsen finder og retter fejl i Multitest

Fejl i Multitest betyder, at der fra 1. januar 2018 til 28. januar 2021, er kursister som fejlagtigt har bestået den teoretiske prøve til taxi-kvalifikationsuddannelsen. Fejlen er ved at blive rettet og får ikke konsekvenser for omfattede chauffører.
Læs mere

Udgivet

29/01/2021

Nyhed

Ny bekendtgørelse om vilkår for udenlandske virksomheders udførsel af cabotagekørsel

Færdselsstyrelsen har sendt et udkast til bekendtgørelse om vilkår for udenlandske virksomheders udførsel af cabotagekørsel med gods, bus eller vejdelen af kombineret transport i høring.
Læs mere

Udgivet

29/01/2021

Nyhed

Fortolkningsbidrag til de nye regler på køre- og hviletidsområdet

Færdselsstyrelsen offentliggør fortolkningsbidrag til de nye regler på køre- og hviletidsområdet vedrørende registrering af nationalitetsmærke efter grænsepassage.
Læs mere

Udgivet

29/01/2021

Nyhed

Midlertidige retningslinjer for synsvirksomhedernes oprettelse af fabriksnye EU-typegodkendte køretøjer i Køretøjsregisteret

Styrelsen præciserer i meddelelse nr. 2026, at fabriksnye, komplette eller færdiggjorte EU-typegodkendte køretøjer ikke må underlægges krav om yderligere kontrol og godkendelser i forbindelse med registrering i Køretøjsregistreret (DMR).
Læs mere

Udgivet

14/01/2021

Nyhed

Pressemeddelelse: International virksomhed skal opkræve 11 mio. kroner for Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen laver aftale med Euro Parking Collection plc om at opkræve ubetalte parkeringsafgifter fra internationale skyldnere.
Læs mere

Udgivet

05/01/2021

Nyhed

Nye bekendtgørelser om godskørsel og om buskørsel

Bekendtgørelse om godskørsel og bekendtgørelse om buskørsel ændres i overensstemmelse med lovændringerne på området. De nye bekendtgørelser træder i kraft den 1. januar 2021.
Læs mere